• fastnet +86 0576-84435476

COVID-19 VS skimmelindustrien

Slip tid: 2020-09-29 15:56:12  Hits: 18

Påvirket af den nye koronar lungebetændelse, har kineserne en særlig forårsfestival. Dette nytårsferie er meget lang. Folk blev blokeret derhjemme i 50 dage, og Wuhan-blokaden nåede 76 dage.

Kina indledte en sejr mod epidemien. Industrien begyndte at genoptage arbejdet, fabrikkerne begyndte at producere, og hele samfundet vendte langsomt tilbage til normal drift.

Mange lande oplever nu udbrud i håb om at blive bragt under kontrol hurtigst muligt og leve sunde.

Skimmelforarbejdningsindustrien er også påvirket af den nye koronar lungebetændelsesepidemi. Et stort antal smelteblæste kludforme, maske maskine forme, beskyttelsesbriller forme, temperatur pistol forme og beskyttende cover forme er hurtigere, og fabrikker i alle størrelser har udfyldt ordrer.

Kinesiske fabrikker har spillet en vigtig rolle, og forskellige beskyttelsesprodukter har gradvist genoptaget produktion og levering for løbende at imødekomme markedets efterspørgsel.

Enhedens magt er umålelig, og den chokerende scene for det kinesiske folk, der var forenet i kampen mod den nye kronepidemi, blev dybt taget i betragtning. Slutningen af ​​2020 bliver et ekstraordinært år.

Taizhou Huangyan Lisheng Mold Co, Ltd medfølelse med verdens mennesker!

Jeg ønsker jer alle en tidlig sejr



Tidligere: Dårlig udluftning af injektionsf...

Næste: No